Een beleggingsverzekering maakt een belangrijk onderdeel uit van elke beleggingsportefeuille. Deze levensverzekeringscontracten op lange termijn hebben hun specifieke eigenschappen. Daardoor zorgen ze voor de nodige diversificatie.

U beschikt bovendien over een ruime waaier aan mogelijkheden. U kunt kiezen tussen veiligheid, waarbij u steeds kunt terugvallen op de kapitaalgarantie. Of opteert u toch voor meer risico’s? Dan kunt u een potentieel hoger rendement behalen. Maar, ook een combinatie van beide formules behoort tot de mogelijkheden.

Bij ons hebt u de keuze uit een beleggingsverzekering:
Met kapitaalgarantie (tak 21)
Met beleggingsfondsen (tak 23)
Die beide formules combineert in één concept

Naast het opbouwen van uw vermogen, kunt u zich ook verzekeren tegen de financiële gevolgen van uw overlijden, als bescherming van uw gezin.

Meer weten? Wij maken samen met u een formule op maat en op basis van een risicoprofiel. Maat het u gemakkelijk en bepaal voor uzelf of u met behoud van kapitaal of met net iets meer kans op een potentieel hogere opbrengst wil beleggen. Dat is noodzakelijke informatie, waarop wij ons baseren om samen met u een goed vermogensoopbouwplan uit te stippelen. Een tip voor alle cliënten: vraag steeds naar de recente informatiefiche over de formule die u onderschrijft;