Ons verzekeringskantoor biedt een uitgebreid gamma aan verzekeringsproducten om uw gezin zo spoedig mogelijk te beschermen.

Voor uw aansprakelijkheid bieden wij u de gezinspolis aan. Deze familiale verzekering dekt de schade die u eventueel berokkent aan derden, en dit wereldwijd!

Eén van de gezinsleden kan echter ook zelf het slachtoffer worden van een ongeval of een ziekte. Ook voor deze minder aangename voorvallen, beschikken wij over een waaier aan efficiënte oplossingen via ons gevarieerd aanbod aan Persoonsverzekeringen. Met een Ongevallenverzekering, een polis Gewaarborgd Inkomen, een Overlijdensverzekering of een Hospitalisatieverzekering, kan u de nadelige financiële gevolgen van een ongeval of ziekte beperken.
Heeft u hulp nodige in het huishouden? Kies dan voor de polis Huispersoneel. Zowel het personeel dat vast werk voor u verricht (bvb. poetshulp, tuinman) als de personen die occasioneel voor uw erken (bv. babysit), worden verzekerd tegen arbeidsongevallen. Ook al heeft u met deze personen slechts een mondelinge overeenkomst, zelfs dan worden zij beschermd door een in ons land verplichte wet op de arbeidsongevallen.